С наближаването на изборите нараства и броят на сигналите за купуване

...
С наближаването на изборите нараства и броят на сигналите за купуване
Коментари Харесай

Сигнализиламе за купуване на гласове на денонощна телефонна линия

С наближаването на изборите нараства и броят на сигналите за пазаруване и пласиране на гласове. Това оповестяват от Министерството на вътрешните работи. Наред с акциите, които се организират в разнообразни региони на страната, този път Вътрешното ведомство ползва и още един прийом за битка с изборната търговия. До 10 юни в Министерството на вътрешните работи ще действа непрекъснато открита линия, на която всеки ще може да подава сигнали за нарушения или възможни закононарушения, свързани с  изборния развой. 

От Министерство на вътрешните работи регистрират, че един глас се търгува сред 50 и 100 лв.. Най-много сигнали за платен избор има във Варна, Бургас и София.

Към днешна дата, в Пловдив няма подадени сигнали, сподели Анелия Влахкинова, представител на ОД на МВР-Пловдив. Тя добави, че всеки един сигнал, без значение дали е неизвестен, или не, се приема. Влахкинова посочи, че за полицията в Пловдив денонощният телефон е: 032/932 248, а този в Министерството на вътрешните работи е: 02/90 112 98.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР